Frenz Of BRO LAY LOW

Selamat datang Ke Blog Bro Lay Low. Tulisan dan artikel yang dipaparkan adalah untuk bacaan dan ianya berdasarkan pertimbangan Penulis. #Berjuang

Monday, 27 February 2017

HOT! Benarkah Jong-nam maut dalam 20 minit selepas diracun...?

Kim Jong-nam maut dalam tempoh 20 minit selepas diracun, kata Menteri Kesihatan, Datuk Seri Dr S. Subramaniam.

Dr Subramaniam berkata, jumlah agen saraf VX yang diberikan kepada Jong-nam mungkin lebih daripada jumlah 10 miligram yang boleh membawa maut.

“Hanya 10mg diperlukan untuk meresap ke dalam sistem untuk membawa maut, jadi saya menganggap bahawa jumlah yang dikenakan ke atas dia adalah lebih daripada itu dan ia merupakan bahan kimia yang mudah diserap ke dalam kulit,” kata Dr Subramaniam kepada pemberita pada Ahad.

Dr Subramaniam berkata, kakitangan perubatan yang merawat Jong-nam akan dipantau untuk tempoh dua hingga tiga minggu akan datang.

Tambahnya, setakat ini tiada seorang pun daripada mereka telah menunjukkan sebarang tanda terkena kesan VX, senjata kimia yang diharamkan di negara ini.

“Kita perlu memantau mereka untuk satu tempoh kerana tanda-tanda boleh dikesan kemudian apabila terdedah kepada jumlah yang kecil,” katanya.

Menurut Dr Subramaniam, beliau telah mengarahkan Ketua Pengarah Kesihatan, Datuk Dr Noor Hisham Abdullah supaya pemeriksaan kesihatan ke atas kakitangan dilakukan sejak hari pertama mereka merawat Jong-nam.

“Kita akan melakukan pemeriksaan susulan untuk melihat sama ada terdapat tindak balas yang lambat,” kata Dr Subramaniam.-sumber

3 comments:

 1. BISING tak tentu arah psl. bahan kimia ni kononnya "Bioweapon" tetapi yg. HERAN tu, kedua wanita yg. pegang kain bahan kimia tu TAK pula berTOPENG dan berSARUNG TANGAN masa tu; bahkan hanya BASUH TANGAN lepas tu! Kenapa juga BALAI POLIS & POLIS2 yg. TANGKAP pompuan2 ni TAK juga diPERIKSA utk. bahan kimia ni?!!

  Pernahkan KOREA UTARA menyerang. menjajah, membunuh, merogol, merompak dlm. GENOSID yg. TAK habis2 ke atas DUNIA KETIGA & di abad ini ke atas DUNIA ISLAM keseluruhannya; yg. KESEMUAnya amat KAYA minyak/gas - spt si rejim2 ZIONIS IS-rael/NATO-Barat tu (termasuk MENUBUHkan TERORIS HOMO Kanibal/Necrophilia IS - di mana IS diTUBUHkan MOSSAD/CIA spt. diDEDAHkan oleh Snowden, bekas perisik CIA/NSA) - utk. MATLAMAT akhirnya. , iatu utk. MENAKLUK seluruh LIMA Lautan utama Dunia, termasuk LAUTAN HINDI/LAUTAN PASIFIK yg. masih belum diTEROKAI berBILLION minyak-gas LAUT DALAM depa serta SELAT MELAKA/SELAT BAB el MANDEB/SELAT HORMUZ; di samping mengHANCURkan MEKAH/MADINAH/MASJID AL-AQSA dan Islam/umatnya yg. amat ANTI-ZIONIS/IS-rael ?!! Maka, terCAPAI akhirnya, SATU K‘jaan Dunia ZIONIS/SATU Dunia Baru ZIONIS (ZIONIST New World Order - ZNWO) depa!!  Patutnya, berKERJASAMAlah dgn. KOREA UTARA dlm. SIASATAN pembunuhan tersebut; kerana Korea Utara ada HAK; sbb diTUDUH pelbagai FITNAH sekrg; kerana Korea Utara spt. PAKISTAN - amat diBENCI si puak PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEROGOL/PEMBUNUH Zionis IS-rael/NATO sbb. PAKISTAN/KOREA UTARA ada SENJATA NUKLEAR (sbb. tu Pakistan makin asyik diSERANG Teroris Kanibal) kerana IS-rael/Barat mahu pastikan hanya depa memiliki SENJATA NUKLEAR dlm SATU K‘jaan Dunia ZIONIS/SATU Dunia Baru ZIONIS (ZIONIST New World Order - ZNWO) depa!!

  Tok Landak.

  Nota: SIASAT habis2an tentang anggota POLIS yg. dituduh MEMUKUL anak lelaki suspek dr. KOREA UTARA tu – ini BUKAN perkara REMEH; kerana mungkin menCETUSkan KETEGANGAN berterusan yg. amat TAK berfaedah ini antara MALAYSIA & KOREA UTARA! Maukah rakyat Malaysia kita diKASARI mcm. tu oleh POLIS mana2 negara?!!!!!

  Dan JGN. lupa - ejen2 PENYAMAQ dr. KOREA SELATAN bersama TUAN dia, IS-rael/NATO pun disyaki ada kat KOREA UTARA atau di mana sj; utk. mengGULINGkan K'jaan KOREA UTARA dan menghapuskan SENJATA NUKLEARnya!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Apa kolot sesangat...pelaku..dah tentu tahu dan terlatih cara penggunaannya..malangnya jadi manusia..sih.

   Delete
 2. PEMBETULAN:

  BISING tak tentu arah psl. bahan kimia ni kononnya "Bioweapon" tetapi yg. HERAN tu, kedua wanita yg. pegang kain bahan kimia tu TAK pula berTOPENG dan berSARUNG TANGAN masa tu; bahkan hanya BASUH TANGAN lepas tu! Kenapa juga BALAI POLIS & POLIS2 yg. TANGKAP pompuan2 ni TAK juga diPERIKSA utk. bahan kimia ni?!!

  Pernahkan KOREA UTARA menyerang. menjajah, membunuh, merogol, merompak dlm. GENOSID yg. TAK habis2 ke atas DUNIA KETIGA & di abad ini ke atas DUNIA ISLAM keseluruhannya; yg. KESEMUAnya amat KAYA minyak/gas - spt si rejim2 ZIONIS IS-rael/NATO-Barat tu (termasuk MENUBUHkan TERORIS HOMO Kanibal/Necrophilia IS; di mana IS diTUBUHkan MOSSAD/CIA spt. diDEDAHkan oleh Snowden, bekas perisik CIA/NSA) - utk. MATLAMAT akhir si IS-rael/NA*O ni , iatu utk. MENAKLUK seluruh LIMA Lautan utama Dunia, termasuk LAUTAN HINDI/LAUTAN PASIFIK yg. masih belum diTEROKAI berBILLION minyak-gas LAUT DALAM depa serta SELAT MELAKA/SELAT BAB el MANDEB/SELAT HORMUZ; di samping mengHANCURkan MEKAH/MADINAH/MASJID AL-AQSA dan Islam/umatnya yg. amat ANTI-ZIONIS/IS-rael ?!! Maka, terCAPAI akhirnya, SATU K‘jaan Dunia ZIONIS/SATU Dunia Baru ZIONIS (ZIONIST New World Order - ZNWO) depa!!

  Patutnya, berKERJASAMAlah dgn. KOREA UTARA dlm. SIASATAN pembunuhan tersebut; kerana Korea Utara ada HAK; sbb diTUDUH pelbagai FITNAH sekrg; kerana Korea Utara spt. PAKISTAN - amat diBENCI si puak PENJAJAH PARASIT/LANUN/PEROGOL/PEMBUNUH Zionis IS-rael/NATO sbb. PAKISTAN/KOREA UTARA ada SENJATA NUKLEAR (sbb. tu Pakistan makin asyik diSERANG Teroris Kanibal IS) kerana IS-rael/Barat mahu pastikan hanya depa memiliki SENJATA NUKLEAR dlm SATU K‘jaan Dunia ZIONIS/SATU Dunia Baru ZIONIS (ZIONIST New World Order - ZNWO) depa!!

  Tok Landak.

  Nota: SIASAT habis2an tentang anggota POLIS yg. dituduh MEMUKUL anak lelaki suspek dr. KOREA UTARA tu – ini BUKAN perkara REMEH; kerana mungkin menCETUSkan KETEGANGAN berterusan yg. amat TAK berfaedah ini antara MALAYSIA & KOREA UTARA! & juga si ejen2 mediaZIONIS BANGSAT yg. PECAHkan cermin kereta pegawai KEDUTAAN Korea Utara tu"!Maukah rakyat Malaysia kita diKASARI mcm. tu oleh POLIS & media2 mana2 negara?!!!!!

  Dan JGN. lupa - ejen2 PENYAMAQ dr. KOREA SELATAN bersama TUAN dia, IS-rael/NATO pun disyaki ada kat KOREA UTARA atau di mana sj; utk. mengGULINGkan K'jaan KOREA UTARA dan menghapuskan SENJATA NUKLEARnya!

  ReplyDelete