Frenz Of BRO LAY LOW

Selamat datang Ke Blog Bro Lay Low. Tulisan dan artikel yang dipaparkan adalah untuk bacaan dan ianya berdasarkan pertimbangan Penulis. #Berjuang

Friday, 20 January 2017

WAJIB TONTON! RAKAMAN PENUH TN50

3 comments:

  1. Malulah nak tonton RAKAMAN PENUH.
    Tak sanggup dengar Jibon bercakap macam
    bersajak,siap ada drama Akasia - kisah
    Jibon diberi duit poket cuma 30 sen,
    kena kayuh basikal pegi sekolah.
    Dengan duit 30 sen, cuma mampo beli
    nasik lomak takda sambal sotong dan
    makan bawah pokok ceri. Bapak dia Tun
    Razak pulak, pegi sekolah berkaki
    ayam sebab bapak Tun Razak, MB Pahang,
    Datok Hussien tak mampo nak belikan
    kasut.
    Sob,sob,sob,sob....sedih wooooooooo.
    Meleleh ayak mato pendengar..... KIHKIKIH.
    Sapalah si bangsat yang tulis teks ucapan
    bodoh ni....?
    That's his life yang Jibo bacakan kat TN50.
    Sounds so artificail comming from Jibon's
    mouth.Patutlah outsidethebox panggil si
    Jibon ni moron.
    He just read the stupid teks macam juga
    dia sain cek berbillion-billion tanpa sedar.

    Apalah malang nasib rakyat Malaysia dapat
    Perdana Menteri Moron macam ni.

    ReplyDelete
  2. Ha..ha..citer dongeng macam tu pun ada dalam function tu? Kesian orang yang mendengar.

    ReplyDelete
  3. Memang kesian...........and terpaksa anggok-anggok kepala
    dan menampakkan minat yang mendalam sambil tepok tangan
    bila Jibon kata basikal tu 'Pengangkutan awam' yang dia
    gunakan time dia sekolah dulu. Imagine, maksud "pengangkutan
    Awam" pun Jibun tak tahu!
    WHAT A MORON FOR OUR PM.
    Sedih untuk bangsa Malaysia

    ReplyDelete