Frenz Of Tentera Negara

Selamat datang Ke Blog Bro Lay Low. Tulisan dan artikel yang dipaparkan adalah untuk bacaan dan ianya berdasarkan pertimbangan Penulis. #Berjuang

Thursday, 17 December 2015

Najib & Hadi?

Bersatu dalam perbezaan kerana akarnya melayu islam adalah sama...

4 comments:

 1. Harap PAS takkan bersatu dengan UMNO. Kalau
  bersatu, alamatla PAS kehilangan sokongan MELAYU

  ReplyDelete
  Replies
  1. anymous 22:31 tima kasihla musuh Allah ni..best ke jadi syaitan bro??

   Delete
 2. Pandai kau belakun watak syaitan bro...

  ReplyDelete
 3. Sambutan dingin rakyat terhadap kerajaan Perpaduan selepas pendedahan media keatas keperibadian DSN mungkin satu halangan. Benda yang sepatutnya diperjelaskan secara tuntas dan profesional malangnya diubah perhatian kepada isu kerajaan perpaduan.
  Orang melayu kalau mahu perpaduan tidak perlu menunggu musim pilihanraya. Ini adalah permainan politik sahaja atas teori orang tertentu yang ada kepentingan.
  Selesai dahulu masalah kepimpinan dalam UMNO kerana ianya melibatkan kepentingan negara. PAS pun ada kekusutan sebelum ini tapi selepas ahli PAS kembali meletakkan kepimpinan ulama dan menolak ramai sarjana bukan ulama dari memegang jawatan dalam parti telah meletakkan mood PAS kepada perjuangan agama Islam.
  So UMNO sendiri daripada tidak demokrasi tapi kali ini perlukan demokrasi. Ahli UMNO sendiri perlu menentu kebersihan dalam parti dengan memilih peminmpin yang disukai atau mereka adalah winable candidate. Ayuh laksanakan pertandingan pemilihan perwakilan termasuk kerusi presiden . MT UMNO jika menyekat usul jawatan kerusi presiden supaya tidak dipertandingkan akan meletakkan maruah UMNO dibawah.

  ReplyDelete