Frenz Of Tentera Negara

Selamat datang Ke Blog Bro Lay Low. Tulisan dan artikel yang dipaparkan adalah untuk bacaan dan ianya berdasarkan pertimbangan Penulis. #Berjuang

Sunday, 2 August 2015

Declare! PAS Terengganu Putus Hubungan Dengan GHB...

KUALA TERENGGANU: PAS Kuala Terengganu telah memutuskan segala bentuk hubungan dengan ahli Parlimennya, Raja Datuk Kamarul Bahrin Shah berikutan pengumuman beliau sebagai Pengerusi Gerakan Harapan Baru (GHB) Negeri Terengganu.

Keputusan itu dibuat PAS Kuala Terengganu pada mesyuaratnya pada Sabtu.

Dalam kenyataannya, Setiausaha PAS Kawasan Kuala Terengganu, Mohd Soud @Said Mat Ali, menjelaskan tindakan itu dibuat selepas Kamarul Bahrin mengesahkan beliau menerima jawatan berkenaan yang diumumkan dalam Himpunan GHB di Besut, 31 Julai lalu.

"Sehubungan dengan itu PAS Kawasan Kuala Terengganu yang bermesyuarat semalam berpegang kepada perkeliling isu GHB yang dikeluarkan oleh PAS Pusat bertarikh Khamis antaranya tidak lagi mengabungkan diri, bekerjasama, memberi apa-apa jua bantuan atau kemudahan kepada Kamarul Bahrin," katanya dalam satu kenyataan pada Ahad.-http://www.astroawani.com/berita-politik/pas-kuala-terengganu-putus-semua-hubungan-dengan-raja-bahrin-68152

Jomo: semakin parah... tanggunglah jika terus kerjasama dengan kafir jenis tak faham tu...

1 comment:

  1. SYUKUR ALHAMDULILLAH di atas KEBERANIAN PAS Terengganu ini!

    Pemimpin-pemimpin Islam/Melayu juga mesti asyik SERANG ("ATTACK")! Itulah strategi perang memanjang Barat/Zionis dan EJEN-EJEN depa dari puak si PENGGANAS ANTI-ISLAM/Melayu dari puaka PENDATANG KAPIRDAJAL TERORIS-TERORIS PKRHOMO/DAPBANGKAI-SIAL-si-PORNORASIS-EJEN/KULI-Barat/ZIONIS/FREEMASON-PEROMPAK/PENJENAYAH-no-1, sampaikan Dunia Islam yg. amat kaya minyak/gas- Thorium/Uranium (utk. pembuatan senjata NUKLEAR) boleh diJAJAH sewenangnya serta MEMBUNUH umat Islam dlm. GENOSID yg. MENINGKAT sewenangnya - – termasuk untuk sindiket pemerdagangan ORGAN dan PEDOPHILIA puak KANIBAL Barat/ZIONIS-FREEMASON!!!

    Kalau tidak abislah KELANTAN dan Terengganu sbg. negeri-negeri ISLAM yg. KUAT sekiranya Gerakan Homo Bangsat yg. amat DAJAL ni berjaya MENIPU mana-mana si PENYOKONG-BANGANG!

    Nek Tempoyak.

    ReplyDelete