Frenz Of Tentera Negara

Selamat datang Ke Blog Bro Lay Low. Tulisan untuk bacaan, berdasarkan pertimbangan Autor. #Berjuang

Tuesday, 10 February 2015

PANAS BALIK! Sebab Jangan Buang MASA Sokong Anwar...JOMO: Kepada macai-macai diluar sana, sudah-sudahlah... Tak payah sibuk-sibuk join Anwar ke Putrajaya... Kalau dah ada yang gerak tu, balik lah... 2 comments:

  1. Point no 10,

    Rahimi adalah saudara terdekat saya manakala Rashid pula pernah bekerja dengan saya utk beberapa minggu.Banyak cerita dalam kelambu Anwar saya dengar dari mereka.Cerita dari Rahimi berkaitan dgn apa sebenarnya berlaku berkaitan dgn kes sodomi 2 dan bagaimana ianya berlaku.Manakala dari Rashid pula saya mendengan mengenai lakunan dan pembohongan Anwar semasa dalam penjara.Sacara tersirat saya fahami dari cerita Rashid bahwa Anwar memang seorang seperti yg kita di beri tahu.Alangkah malunya saya kerana terpedaya menyokong Anwar selama ini.

    ReplyDelete
  2. Orang dah mula sedar dan menyampah tentang anuar dan temberangnya. Perkara yang sama diulang2kan dan lama-kelamaan orang mula sedar perjuangannya bukan untuk Negara atau kepincangan pemimpin sedia ada tetapi sebenarnya perjuangan kepentingan diri, Perjuangan untuk menutup kesalahan2 yang pernah dia lakukan dan untuk menonjolkan kononya dia orang yang teraniaya dan dia bersih dan orang lain kotor. Kini orang PAS, PKR dan Dap sendiri pun dah mula menyampah dan meluat tengok anuar, hanya beberapa kerat yang tahu keburukan anuar tetapi bersamanya untuk meraih 'political mileage' bagi parti mereka terhadap kerajaan, Mereka lupa tentang kerosakan terhadap negara, agama dan bangsa serta kewangan yang dibazirkan dengan cerita anuar. Insyaallah Allah itu Maha Berkuasa dan kebenaran akan muncul dan nyata.

    ReplyDelete