Frenz Of Tentera Negara

Selamat datang Ke Blog Bro Lay Low. Tulisan dan artikel yang dipaparkan adalah untuk bacaan dan ianya berdasarkan pertimbangan Penulis. #Berjuang

Monday, 12 January 2015

TWEET BIADAP @EricPaulsen101 : Mau Cakap Apa Lagi....? #IslamBersatu @KBAB51


Tiada apa lagi yang boleh dipertikaikan... Hello Eric, kau ingat Orang Islam ini dia ker? Jangan main-main dengan kata-kata...
 
Ini Negara Islam! Kenapa kamu biadap sangat...?
 
Lanjut di sini

4 comments:

 1. Tindakan mesti diambil untuk jaga keharmonian negara.

  ReplyDelete
 2. Kita sbg. NEGARA ISLAM tak patut asyik APOLOGETIK & TUNDUK-mcm-KULI pd. si puak EKTREMIS/PENGGANAS KAPIRDAJAL ANTI-ISLAM termasuk yg. mcm. PENGGANAS loyar LONGKANG BANGKAI BABI PORKsen ni! Sampai begitu kurang ajaq asyik MENGHINA ISLAM serta para ULAMA dan MUFTI kita yg. digelarnya sbg. 'ANJING' yg. "BARKING mad" - bila KDN/PFDRM nak TANGKAP cepat dan REMAN!

  Baik KDN juga LABEL dan TANGKAP cepat si EKTREMIS/PENGGANAS ANTI-ISLAM/umatnya mcm. ni - yg. selalunya merupakan EJEN-EJEN PENGGANAS KAPIRDAJAL Barat-Zionis - yg. jelas MENGHASUT kpd. KEGANASAN/KEBENCIAN yg. amat RASIS ke atas Islam/umatnya!! Apalagi Malaysia ni NEGARA ISLAM, pusaka nenek moyang berzaman kita!

  Nek Tempoyak.

  ReplyDelete
 3. Si PENGGANAS/EKSTREMIS ANTI-ISLAM/umatnya spt. loyar LONGKANG BANGKAI BABI PORKsen ni juga nak ambil kesempatan nak jadi 'hero' KEPARAT "free speech" Barat-Zionis, di mata Dunia Barat-Zionis, apalagi dgn. insiden Paris, yg. disyaki dirancang si ISrael/NATO, utk. terus menjtuhkan Islam/umatnya termasuk di Eropah/Barat!

  Kan Dunia Islam dan ramai pemimpin Islam dok asyik TERUJA mcm. si PEMBODEK-BANGANG memanjang - dok SEMBAH-mcm-si-KULI, "hak asasi kesamaan-kebebasan tanpa-batasan/demokrasi"-SAMPAH si MUSUH ISLAM Barat-ZIONIS dan ejen-ejennya dari si DAPBANGKAI/PKRSODOM: sedgkan si Barat-ISrael boleh asyik MENJAJAH/MEROMPAK Dunia Islam dan MEMBUNUH umatnya dlm. GENOSID yg. berterusan, termasuk di Palestin, Iraq, Syria, Afghanistan, Nigeria, Mali, Afrika Tengah, Guinea, Kenya, Somalia dsbnya! Dasar si HIPOKRIT-puak-syaitan termasuk UN/ICC-ICJ-INTERPOL dsbnya yg. disyaki diKUASAI si Barat/NATO- ZIONIS!!

  Nek Tempoyak.

  ReplyDelete