Frenz Of Tentera Negara

Selamat datang Ke Blog Bro Lay Low. Tulisan dan artikel yang dipaparkan adalah untuk bacaan dan ianya berdasarkan pertimbangan Penulis. #Berjuang

Sunday, 11 January 2015

Panas! Rupanya DAP Takut @Zahid_Hamidi Bongkar Kegiatan SUNDAL Mereka...?

Baru-baru ni aku sembang dengan beberapa orang Pendokong Kuat DAP... Bila sembang isu portal penyokong kuat mereka mkini minsider dan beberapa bloggers pro DAP serang Menteri Dalam Negeri isu Surat Paul Phua, selidik punya seidik, sebenarnya mereka ini tengah risau dan marah dengan tindakan Menteri Dalam Negeri yang sudah "kacau" bisnes mereka... Bisnes apa??? Rupa-rupanya perkara melibatkan Judi, Isu Dadah, Isu Pelacuran dan banyak lagi kegiatan sundal lain yang dikaitkan dengan DAP...Laaaahhh... Patutupun! hanya kerana berasa marah dengan Zahid Hamidi Ada group dalam DAP sekarang ini cuba mencari apa juga isu yang boleh dikaitkan dengan Menteri Dalam Negeri... betulkah??? Habis depan belakang kiri dan kanan mereka korek... Akhirnya mereka jumpa juga isu Paul Phua, walaupun hakikatnya isu ini sangat tidak relevan untuk dimainkan... Kasihan!!!!Kalau kita masih ingat, baru-baru ini Kes Mesin Kuda juga menjadi sasaran Menteri Dalam Negeri, itu tak masuk tindakan  Ops Cantas untuk membasmi Kongsi Gelap di Negara ini... DAP antara yang paling kehadapan menentang... Last-last bila ada bukti dikaitkan dengan mereka, mereka diam seribu bahasa... Lain macam! Apa kaitan DAP dengan Kongsi Gelap...? Dengan kegiatan persundalan...? Dengan Judi...? Hairan!!!Mereka sekarang ini cuba memulakan gerakan "Pembunuhan Karaktor" terhadap seorang peimpin yang sedaya upaya bekerja keras untuk memastikan Negara kita aman damai dari kejahatan mahupun kemaksiatan dan kesundalan melalui agensi-agensi di bawah KDN...masakan seorang Menteri yang lahir dari kalangan keluarga yang mendalami ilmu agama, seorang pemimpin yang tidak lekang dengan menyebut ayat quran dalam hamper setiap ucapannya cuba dikaitkan dengan KAKI JUDI... Sangat jelek dan tidak masuk akal...


Apakah DAP ketika ini tersepit dengan tindakan Dato Seri Zahid Hamidi bersama team KDN dan PDRM sehingga terpaksa menyerang DS Zahid Hamidi sedemikian rupa...?


Kalau ada yang menyatakan DS Zahid "Cakap Tidak Serupa Bikin', tuduhan tersebut sangat tidak masuk akal... Telah banyak kegiatan persundalan dan jahat diberkas dan diselesaikan oleh DS Zahid melalui KDN...  Apa yang pelik sebenarnya, apabila setiap tindakan yang digerakkan mendapat kritikan hebat terutamanya dari puak DAP... Apa pasal...?

Aku bukan nak menuduh, tapi, hairan dan pelik kan... Apakah DAP dibelakang semua ini...? Kalau bukan DAP secara keseluruhan, apakah ada tangan-tangan halus dibelakang DAP yang mencatur dan menggerakkan semua ini...? Kalau tiada, kenapa merasa takut...?

JOMO: Kepada DS Zahid, teruskan membongkar apa juga kegiatan tidak bermoral terutamanya yang boleh merosakkan akhlak rakyat di Negara ini! Say No to JUDI, KONGSI GELAP, PELACURAN, RUMAH URUT dan banyak lagi...

baca juga

DAP dan Judi... disini
DAP Bantah HUDUD... di sini
DAP dan Seks... di sini


2 comments:

  1. Sebagi NEGARA ISLAM, setiap JENAYAH PELACURAN/PORNOGRAFI juga mesti diHAPUSkan sama sekali - dan tolong TANGKAP peringkat yg. TERATAS sekali; bukan hanya penjaga premis serta para 'bouncer'!

    Begitu juga KELAB-KELAB EKSKLUSIF utk. VIP/VVIP - yg. disyaki terlibat dgn. PELACURAN kelas atasan terutamanya disyaki menggunakan PELACUR/GRO asing terutamanya dari Barat/China/Russia!

    Nek Tempoyak.

    ReplyDelete
  2. inikalilah kamu DAP - Bapa Tiri

    ReplyDelete