Frenz Of Tentera Negara

Selamat datang Ke Blog Bro Lay Low. Tulisan dan artikel yang dipaparkan adalah untuk bacaan dan ianya berdasarkan pertimbangan Penulis. #Berjuang

Tuesday, 9 December 2014

Batal Passport! Menteri Tepati Janji, Rasakan Kamu Alvin... Hiduplah dengan kebodohan... @Zahid_Hamidi @imigresenmy


Apapun lagi budak tu nak berkokok ataupun menyalak yang penting Menteri Dalam negeri telah laksanakan janjinya untuk membatalkan passport mengikut undang-undang yang telah diperuntukkan...

Tindakan yang dilihat cukup berhati-hati dan teliti itu pastinya memberi tekanan hebat kepada Alvin si kurang ajar ini... dengan posting-posting seperti orang tidak berotak, bagi saya Alvin tak perlu jadi rakyat Malaysia... Untuk apa keluar negara? Mahu lari? Ko ingat di US ko selamat ker?

Cadangan daripada kebanyakan rakyat dinegara ini agar mengambil tindakan terhadap Alvin seperti pembatalan passport akhirnya tercapai... Alvin ketika ini hidup dalam keadaan terkontang kanting akibat pembatalan itu... Walaupun di facebook beliau kelihatan kononnya 'HEBAT' hakikatnya beliau cukup tertekan pada ketika ini... Tanggunglah sendiri akibatnya...

Buat apa rakyat nak sokong dia? Selepas dia meracuni dan mempengaruhi minda anak-anak kita menjadi kotor dengan posting-posting sex dalam blognya.... Selepas menghina Islam semasa ramadhan... Selepas penghinaan terhadap Sultan... Selepas mempermainkan pemimpin kita... Apakah orang seperti ini kita mahu pertahankan? Kalu ada Pak-Pak Lebai, geng-geng agama dalam PAS nak pertahankan dia baik korang pergi muhasabah diri... Ramai lagi rakyat yang setia kepada tanahair yang perlu kita jaga...

JOMO: Aku ucapkan tahniah kepada Menteri Dalam Negeri dan Jabatan Imegeresen dalam melaksanakan perkara ini...1 comment:

 1. Aku tak SETUJU KDN punya kuasa besar mcm. ni! Bayangkanlah kalau si PENDATANG KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM memerintah! NA‘UZUBILLAHI MIN ZALIK!

  Dan sekarang INTERPOL yg. diKUASAI si Barat-ZIONIS sewenangnya nak MELABEL umat Islam yg. anti-Barat/Zionis-ISrael sbg. 'pengganas' dan cuba MENGHASUT seluruh dunia tunduk kpd. SATU (NWO) sistem menghapus jenayah supaya senang mereka nak kawal tentangan Dunia Islam kpd. Barat-Zionis; termasuk dgn. menghalang org. yg. disyaki (belum dihukum sbg. bersalah) utk. menaiki kapalterbang - termasuk di AiraSIAL. Dan aku syaki MASPENGKHIANAT pun akan ikut - apalagi dikuasai OMPUTIH!

  Sepatutnya Kesultanan Islam/Melayu/YDPA, melalui Majlis Raja-Raja dikembalikan KUASA EKSEKUTIF memberikan KERAKYATAN; yg. mana kuasa ini telah diRAMPAS sewenangnya oleh PENJAJAH British/ZIONIS-KEPARAT. Maka, ini akan menentukan mana-mana PARTI POLITIK yg. menjadi K'jaan tidak boleh menghapuskan kerakyatan sesuka hati.

  Dan lihat artikel yg. sungguh BERNAS ini juga membuktikan begitu jelasnya PENGIKTIRAFAN pelansongan kuasa EKSEKUTIF Raja/Sultan Melayu (Executive Monarchy - walau tidak mutlak) dari semasa PENJAJAHAN British-ZIONIS pun; hingga semasa Perlembagaan Persekutuan digubal, bukan sekadar “Hiasan/Simbol Adat“ (Ceremonial Monarchy), terutamanya dlm. MEMPERTAHANkan ISLAM/umatnya – oleh Yang Berbahagia Dato’ Haji Mahmad Naser Disa dari Yayasan Murni Aqidah – di https://akarimomar.wordpress.com/tag/perlembagaan-persekutuan/ , Hijrah Minda: Agenda Transformasi Islam , Haji Mahamad Naser bin Disa[1], 7 April, 2012!

  Nenek TUA Sambal Petai.

  ReplyDelete