Frenz Of Tentera Negara

Selamat datang Ke Blog Bro Lay Low. Tulisan dan artikel yang dipaparkan adalah untuk bacaan dan ianya berdasarkan pertimbangan Penulis. #Berjuang

Tuesday, 5 August 2014

Jahanam! Sukan 'Bogel' Penang Mahu Jemput Bala Ke Negeri Ini...? @JakimOfficial @nikabdulaziz

Penang Nude Sports Games is held successfully on the day.
There are 18 nudists came to yhis beautiful beach for games and nude body painting.
Thanks to Ms.Chew for the organising and thanks to naturists for coming and made it a history in Malaysia.... sumber
JOMO: Gilakah apa??? tatkala kita bersedih, dorang bukan main anjur program-program maksiat secara terbuka....

Inikah Negeri yang mana Ketua Menterinya mahu contoh Khalifah Umar Abdul Aziz...???

Jahanamlah negara kita... Bila maksiat dan perkara haram sudah mula dijalankan tanpa ada perasaan takut dan berdosa... Happy pula tu....

Mana puak-puak PAS??? Mana ustaz-ustaz ini??? Takkan membisu??? Manaaaaaa???? Maksiat sudah ada depan mata.... Jangan guna nama Khalifah Umar Abdul Aziz hanya untuk dapatkan UNDI Melayu...

Mana Anwar??? Pi lah balik Penang selesaikan masalah ni daripada sibuk kacau selangor...

5 comments:

 1. Mana MAIN mahupun PDRM/AG?! YA ALLAH - jahatnya PENDATANG/PENCEROBOH si KAPIRDAJAL binatang-binatang BUAS KANGKANG BABI ni! NGO-NGO Islam/Melayu - tolong buat lapuran polis dan ke MAIN! Mana juga si UMNO OI?! Dan dah tiba masyna Mahklamah Syariah dibenarkan MENGHUKUM si puak PENDATANG KAPIRDAJAL yg. MENGHINA/MENGGERTAK/MENYESATkan Islam/umatnya!

  Si PENDATANG BANGKAI ANJING KURAP ni ingat P. Pinang tu mereka punya! Jadi GERAM betul aku bila si mamat-nazri sampai BERPELUKAN dgn. JIJIK; mcm. si puak SODOM dgn. jantan-guan eng-SIAL DAPBANGKAI-ANJING tu!

  Kerana itulah kita patut minta kuasa EKSEKUTIF DYMM Yang di-Pertuan Agong dan seluruh Kesultanan Melayu, diKEMBALIKAN mengikut Perlembagaan Persekutuan terutamanya Perkara-Perkara 3(1), 37(1), 153 dsbnya - terutamanya kat negeri-negeri bawah pemerintahan RASIS-BUAS si KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM! Patutnya K’jaan negeri boleh diSAMAN BERJUTAserta didakwa bawah MAIN/Jeanyah sivil kerana MENGHINA Islam/umatnya! Dah tiba masanya PENIPUAN legasi PENJAJAH Barat-ZIONIS melalui undg-undg sivil ciptaan mereka diTENTANG habis-habisan!

  Lihat artikel yg. sungguh BERNAS ini yg.membuktikan tentang Majlis Agama Islam Negeri (MAIN) di bawah kuasa DYMM YDPA/Kesultanan Melayu sbg. Ketua/Penjaga Agama Islam, lebih berkuasa dari K'jaan negeri/K’jaan Persekutuan mengikut Perlembagaan Persekutuan pun! Dan artikel yg. sungguh BERNAS ini juga membuktikan begitu jelasnya PENGIKTIRAFAN pelansongan kuasa EKSEKUTIF Raja/Sultan Melayu (Executive Monarchy - walau tidak mutlak) dari sebelum PENJAJAHAN British-ZIONIS; semasa Perlembagaan Persekutuan digubal, bukan sekadar “Hiasan/Simbol Adat“ (Ceremonial Monarchy), terutamanya dlm. MEMPERTAHANkan ISLAM/umatnya – sepatutnya PENASIHAT-PENASIHAT mcm Haji Mahamad Naser bin Disa, Peguam Kanan Persekutuan, Ahli Lembaga Pemegang Amanah Dewan Amal Islami (DAMAI) - di lantik sbg. PENASIHAT TULEN dlm MT UMNO, Utusan Melayu dan JPM (ketiganya yg. disyaki sudah dikuasai si LIBERAL-plg-merbahaya) – lihat di https://akarimomar.wordpress.com/tag/perlembagaan-persekutuan/ , Hijrah Minda: Agenda Transformasi Islam , Haji Mahamad Naser bin Disa[1], 7 April, 2012!

  Bahkan KUASA EKSEKUTIF Kesultanan ISLAM/Melayu, yg. mendaulatkan PELANSUNGAN turun temurun, PEMERINTAHAN ISLAM di Tanah Melayu ISLAM ini, juga adalah ASAS undg-undg Perlembagaan, tak kira siapa pun menjadi K’jaan Persekutuan mahupun K‘jaan negeri; di - http://www.khazanahbendaharaserimaharaja.com/melayu-islam-beraja-mib.html , 7 WASIAT RAJA-RAJA MELAYU!

  Dan lihat bagaimana YAB Ayahanda Tun sendiri telah MEMERTABATkan kuasa Mahkamah Syariah dlm. Perlembagaan Persekutuan, dari genggaman MUSUH ISLAM, yg. begitu galak menggunakan undg-undg sivil si KAPIRDAJAL Barat-ZIONIS, utk.menjatuhkan KEDAULATAN ISLAM dan hak umatnya di NEGARA ISLAM ini - di
  http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2012&dt=0223&sec=Bicara_Agama&pg=ba_04.htm , Jangan usik perkara 121 Perlembagaan, Oleh ZAINUL RIJAL ABU BAKAR, 23/02/2012!

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Kesultanan Melayu (yg. berjuang demi ISLAM/umatnya yg. miskin-tertindas), Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat ISLAM, dan bangsa dan hak Bumiputera (BUMIPUTERA juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation peoples/Tribal peoples).


  ReplyDelete
 2. Aku syak ini lagi satu perbuatan si KAPIRDAJAL BINATANG BUAS nak MENGHINA Islam/umatnya - lihat di http://penembak-tepat.blogspot.com/2014/08/babi-babi-berkeliaran-selepas-lori-babi.html ,
  Babi-Babi Berkeliaran Selepas Lori Babi Kemalangan di Johor Semalam - Harian Metro, 05 Ogos 2014! PDRM baik SAMAN pemandu dan juga PEMILIK lori/industri BABI ni!

  Nasib baik tak dak mangsa terbunuh dilanggaq lori BABI-jahanam ni; apalagi umat Islam/Melayu adalah MAJORITI mangsa kemalangan BUAS oleh lori/bas/kereta BUAS yg. disyaki, dimiliki oleh GENG KONGSI GELAP; yg. sengaaj menyasarkan uamt Islam/Melayu (yg. senang dikenali dari pakaian ISLAMnya atau ayat Al-Quran /lambang Islam di kenderaan)!

  Makcik Sambal Belacan,.

  ReplyDelete
 3. errr..ini diorg buat bulan enam hari tu..

  ReplyDelete
 4. ....pemimpin pas si stopa ali ...mujahit....kalit samat...bang non....dan barua yahudi nak joint skali nude games...pasti mereka bisu....

  ReplyDelete
 5. Aku harap kalau si BINATANG BUAS-BOGEL-KANGKANG-BABI ni dari S'pura - PENJARAkan mereka! Dan jgn. benaqkan lagi masuk Malaysia ni! Tunjuklah TARING sikit kat S'pura, pemimipin Islam/Melayu kita!

  Makcik Sambal Belacan.

  ReplyDelete