Frenz Of Tentera Negara

Selamat datang Ke Blog Bro Lay Low. Tulisan dan artikel yang dipaparkan adalah untuk bacaan dan ianya berdasarkan pertimbangan Penulis. #Berjuang

Thursday, 14 August 2014

DiBelasah Sebab DiSyaki Perempuan Simpanan...Yulin: Seorang perempuan diserang, dibelasah dan dibuka pakaian oleh beberapa gadis lain di khalayak umum selepas dia disyaki menjadi perempuan simpanan.Dalam kejadian terbaru menunjukkan orang awam lebih gemar mencari keadilan sendiri itu, anggota polis didakwa tidak mengendahkan kejadian berkenaan.

Media semalam melaporkan, pergaduhan itu berlaku di depan sebuah kedai menjual barangan elektronik di bandar ini.Tidak dinyatakan apa yang menyebabkan serangan ganas berkenaan berlaku namun saksi berkata, mereka mengesyaki ia ada kaitan dengan hubungan sulit mangsa dengan lelaki lain,Selepas dibelasah, pakaian mangsa dikoyakkan dan dibiar dalam keadaan separuh bogel.

Saksi berkata, jeritan mangsa meminta perbuatan itu dihentikan tidak dipeduli penyerang.- Agensi - sumber
3 comments:

  1. Cina mmg bangsa yg jahat, sesama bangsa pun boleh diperlakukan begitu. Inikan pula dengan bangsa lain di M'sia. Syuhhh pi berambus ke negara lain....x boleh dipercayai mereka ni.

    ReplyDelete
  2. YOu are what you eat- kata omputih. Kalau makan anjing, jadi perangai macam anjing, makan babi, perangai pun jadi babi.

    ReplyDelete
  3. Rocky the great brown flesh vibrator says: melayu lagi dasyat! sanggup bunuh fitnah pukol boikot mengutuk maki sesame sendiri tapi berlemah lembut dengan bangsa laen walaupun tahu yang bangsa laen tu hati busuk lebih dari anjeng. Maka melayu yang makan ayam kambeng & lembu pun jadila perangai macam makhluk2 tuh (sanggup gado sesamam sendiri lepas tu bila dah penat & lemah, rimau gigit tengkuk je..)

    ReplyDelete