Frenz Of Tentera Negara

Selamat datang Ke Blog Bro Lay Low. Tulisan dan artikel yang dipaparkan adalah untuk bacaan dan ianya berdasarkan pertimbangan Penulis. #Berjuang

Sunday, 25 May 2014

Makanan Nak Yang halal, Yang Lain...???!Tepuk Dada Tanya Iman Kita...

Kita apa yang kita buat...

HANYA KITA YANG TAHU...

posted from Bloggeroid

5 comments:

 1. Walauapa pun BOIKOT PRODUK CADBURY. Pengurusan Cadbury memang sengaja membiarkan produk mereka dr sumber babi dijual. Khianat kpd umat Islam di Malaysia.

  ReplyDelete
 2. Rasuah, Judi, Arak dan Pelacur sudah jelas haram kpd umat Islam. Jika umat Islam melakukannya, itu kesalahan individu tersebut sbb jelas haramnya. Tapi produk coklat yg ada babi ni ....diletakkan dlmnya ...umat islam tak mengetahuinya. Jika tau produk cadbury ada babi..memang jelas umat islam tak akan makannya...TAPI di letakkan secara sengaja dan di lebel halal ...ini tak boleh diterima oleh umat Islam... HaramJadah Cadbury.

  ReplyDelete
 3. Bagaimana harus dilayan pengkhianat spt cadbury? duduk dlm rumah dan senyum? Orang Islam yg kaya takkan tak boleh keluarkan sedikit modal untuk kerja2 menjadikan nasib cadbury tajuk utama di akhbar sebagai pengajaran.

  ReplyDelete
 4. DAHLAMATAKMAKANCOKLAT25 May 2014 at 20:43

  JANGAN MAKAN COKLAT SEBAB BANYAK YG MERAGUKAN DLM KANDUNGAN COKLAT TU, BAIK YG DIBUAT DLM NEGARA MAHUPUN YG DIIMPORT.. TAK MATI LE KALAU TAK MAKAN COKLAT NI.. HE HE!

  ReplyDelete
 5. Kartun bodoh!
  Dah makan di kedai apek tua tentu le tak halal.. apa da punya soalan!

  ReplyDelete