Frenz Of Tentera Negara

Selamat datang Ke Blog Bro Lay Low. Tulisan dan artikel yang dipaparkan adalah untuk bacaan dan ianya berdasarkan pertimbangan Penulis. #Berjuang

Sunday, 20 April 2014

Hudud PAS Berkubur... PR Ikrar Pertahankan Perlembagaan Sediaada...Ahad 20.4.2014 12.39 pm

Pakatan Rakyat sudah berikrar akan mempertahan Perlembagaan Persekutuan dan dasar bersama Pakatan Rakyat yang diikuti pemimpin PAS.

Video http://youtu.be/9HOC195lOOA

Ikrar ini hanya akan akan berakhir apabila mereka ambil keputusan mufaraqah dari Pakatan Rakyat bukan sebaliknya.

Hudud yang disokong Umno hanya akan berjaya bila PAS UMNO bersatu atas prinsip menegakkan hukum Allah bukan mengikut kehendak musuh Islam yang mengagungkan ketuanan rakyat yang sekaligus memijak ketuanan Raja Melayu yang menjadi tonggak Malaysia sejak dahulu hingga sekarang.

Mohon sebarkan.

FB Muhammad bin Ali

Jomo: Rakyat terutamanya penyokong PAS yang selalu ikut ceramah PAS ni, sedar dan bukalah minda sedikit... kamu dipermainkan oleh politik putar alam PR... Tiada tempat dan ruang untuk PAS mengutarakan pendapat dalam PR... Kasihan!

posted from Bloggeroid

1 comment:

  1. ?.....mat sabu dan anwar ibrahim letak bunga kat keranda kapal tunda.....pasal mat sabun bang non dipanggil aljuburi.....kah kah sorang syiah sorang pluralisme ....dua dua musuh islam .....penyokong pas ko ada mata lu tgk ...lu ada otak lu pikir la sendiri

    ReplyDelete