Frenz Of Tentera Negara

Selamat datang Ke Blog Bro Lay Low. Tulisan dan artikel yang dipaparkan adalah untuk bacaan dan ianya berdasarkan pertimbangan Penulis. #Berjuang

Saturday, 8 March 2014

Nasihat Matang untuk AnwarMuhasabah adalah yang terbaik! ALLAH MAHA BESAR!!!
posted from Bloggeroid

6 comments:

 1. rupanya ada pemimpin PKR sendiri sedar DSAI seorang pembuli.CUMA ORANG YG KENA BULI JE BELUM SEDAR.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ramai pemimpin PKR yg sedar ,tapi mereka tak sanggup tinggalkan Anwar kerana kepentingan pribadi,,tanpa Anwar siapalah mereka.Kalau masuk Umno mereka hanya layak jadi ketua ranting,hasrat hati nak jadi YB.Bayangkan individu seperti Ele Kankang,Mak Lampir,TC,Shamsul pendek,Azmin sendiri pun apa sangat lebihnya.Pemimpin PKR yg ada inergriti dah belah semua,krana org macam ni ddimana-mana ,tanpa Anwar pun boleh hidup.

   Delete
 2. MAKNA NYA MEMANG BETUL DIA DIDAPATI BERSALAH.
  DARI ENGKAU ORANG SOKONG PELIWAT, BAIK ENGKAU SENDIRI MELIWAT.
  BANGANGTAK HABIS.

  ReplyDelete
 3. sebagai mb, khalid sewajarnya diberi sedikit prioriti sebagai penentu anwar nak lojing di kajang ke sungai buluh. kalau di kajang elok juga, sambil lojing sambil kempen.

  ReplyDelete
 4. Teman cadangkan TS Khalid tanding Presiden dalam pemilihan PKR mei nanti..Sebab Presidin yang ade dah tak mampu tanggung tugas lagi.Lagi pun mana nak suruk muka dia daripada khalayak. Depan dia ahli2 ucap simpati,tapi di belakang mengumpat tak habis2.Ape kak Wan tak terase apa2 ke?.Kalau orang Jepun dak kamikazi. Baik mati daripada menaggung malu. Satu dunia tahu!

  Untuk TS khalid,you tahu.Alang2 seluk pekasam biar sampai kepangkal lengan.Kalau dapat kerusi presiden you boleh kuis dengan hujung jari mane2 kaki lawan. Kalau you tanding Timbalan Presidin,mausuh politik you tidak akan tanding jawatan yang sama.Dia tahu dia akan kalah.Jadi dia akan tanding Presidin kalau menang you akan di singkirkan..

  Jadi sebelum ade orang lain isytihar nak tanding Presiden,eluk you isytihar dulu.Sape cepat dia dapat.

  Anwar Ibrahim dah tak releven lagi.Pesalah tetap pesalah.Banduan tetap banduan. Noktah

  By;Cikgu"S"

  ReplyDelete
 5. walau pun gagap bole pakai gak otakdia nihh....lepas ni assmin kena goring jadi karipap pusing...assmin tunggu masa nak dikuborkan......

  ReplyDelete